2015 – det vildeste år i mit liv

Egentligt er dette et indlæg jeg havde håbet på at kunne skrive inden nytår, men det blev lidt forsinket og jeg sad igen og reflekterede over 2015, og hvad det bragte – og det må siges at være et år hvor der skete en hel del for mig, både personligt og professionelt, og jeg mener selv at det var det vildeste år i mit liv.

2015 startede med at jeg i slutningen af januar efter fem måneder på Gran Canaria i Spanien flyttede til Irland – for første gang skulle jeg nu være bosat i et fremmed land helt selv; ingen familie eller venner i nærheden, hvilket i sig selv var meget underligt, men som også samtidig også gjorde at jeg blev mere open-minded. Jeg startede den 2. februar 2015 hos IBM, og mødte nogle af mine bedste venner der, som jeg stadig holder kontakten med, selv om nogle af dem er rejst tilbage til Danmark, og andre stadig arbejder i Dublin, Irland.

Jeg må erkende, at der ikke var nok jobmuligheder i Spanien, men da jeg begyndte at søge job i udlandet, fik jeg for alvor øjnene op for hvor mange jobs der især i Irland er, for dansk-talende mennesker. Jeg fik mit første callcenter-job hos IBM, hvor jeg sad i 1.5 teknisk support. Få måneder efter, blev vi dog indkaldt til et ‘krisemøde’ midt på dagen, hvor vi fik at vide at den account vi arbejdede for, desværre havde valgt at de flytter afdelingen til Litauen pr. 30/06.

Det var en underlig oplevelse, da jeg faktisk var glad for jobbet og mine kollegaer, og jeg begyndte straks at lede efter nye jobmuligheder. Jeg blev dog også tilbudt et job på en anden account hos IBM, som jeg valgte at takke nej til. Jeg var også til et par jobsamtaler hos eksterne firmaer, som jeg selv takkede nej til. Det er vildt, at se hvor store mulighederne er i Irland, og hvor mange store virksomheder kontakter én, som jeg ikke har oplevet i Danmark på samme måde.

Efter måneders søgen, blev jeg dog kontaktet af Apple, omkring et job som Customer Relations Advisor ‘sydpå’ i Cork, som er forholdsvist langt fra Dublin (cirka 3 timer i bus). Jeg var til et par interviews hos dem, og endte med at få jobbet – jeg må indrømme, at jeg ikke har været så spændt og samtidig nervøs på en jobsamtale før, og ikke mindst på at starte i et nyt job. Jeg er super glad og stolt af at arbejde for Apple, og havde man sagt til mig for ét år siden, at jeg skulle arbejde hos Apple nu, ville jeg ikke have troet på det.

Jeg kom ud af min 6 måneders ‘prøveperiode’ i december, og er nu ansat på en permanent kontrakt. Jeg er for nyligt også blevet oplært i en anden afdeling, som jeg vil lave overarbejde for, og det er en god måde at blive udfordret på og lære en masse nyt. Der er også en masse muligheder for at prøve at arbejde for andre afdelinger hos Apple, så jeg satser bestemt på at være hos dem i lang tid.

Jeg nåede også en tur til USA i New York i april måned sidste år, som har været en stor drøm for mig at opleve siden jeg var barn – jeg var der desværre ‘kun’ i en weekend, men det var uden tvivl det hele værd, og jeg kan slet ikke vente til jeg igen skal derover. Det var i forbindelse med en global Acer-lancering, at jeg var inviteret derover med GearNYT. Jeg fik da også både set Times Square, Central Park, World Trade Center og 9/11 Memorial.

Heldigvis nåede jeg også to gange i Danmark, henholdsvis i august og i starten af december, og det var skønt at se familien igen – der var bare ikke nok tid, da jeg også skulle få sendt mine ting, jeg havde opbevaret, til Irland. Jeg fik også set en masse flotte steder i Irland, blandt andet Cliffs of Moher – som jeg uden tvivl anbefaler hvis du skal en tur til Irland.

Jeg tror 2015 bliver svær at toppe, men jeg vil gøre hvad jeg kan for at gøre det til et endnu bedre år i fællesskab med venner og familie. Jeg tager en tur til Barcelona til juli måned med familien, og jeg håber på også at kunne nå en tur til London og måske Dubai i år – vi får at se!

Hvordan var jeres 2015 – og har i nogle mål for 2016 eller noget i specifikt ser frem til? Skriv det gerne i en kommentar! 🙂

Skriv et svar