Arbejde hos Apple og flytning

Så blev der alligevel tid til endnu et blogindlæg. Der er igen sket utroligt meget siden det sidste blogindlæg, og jeg har egentligt flere gange tænkt over at skulle skrive det, men er så kommet fra det igen, but here goes.

Som jeg nævnte i mit sidste indlæg for over 3 måneder siden, var jeg i snak med en række forskellige firmaer omkring job dengang, da den account vi arbejdede for havde valgt at droppe samarbejdet med IBM og flytte deres afdeling til Litauen.

Heldigvis fik jeg en masse tilbud, og blev også kontaktet af Apple, som holder til i Cork her i Irland. Efter en masse samtaler og en masse papirarbejde, lykkedes det dog at få jobbet! Her i weekenden havde jeg således allerede arbejdet for Apple i 2 måneder her i Cork i Irland, så det er helt fantastisk.

Jeg var i den forbindelse også nødt til at flytte til Cork, men jeg fandt heldigvis hurtigt et værelse, og er nu på udkig efter min egen lejlighed.

Indtil videre er det et udfordrende men også spændende job, og jeg er virkelig glad for det og har nogle fantastiske kollegaer. Vi er et ret lille team på det nordiske hold, som jeg er på, men det gør bare at vi snakker endnu bedre sammen og har et godt samarbejde.

Hos Apple arbejder jeg som Customer Relations Advisor, så jeg sidder i kundeservice i forbindelse med logistik, reparationer, mm. Til trods for at det er meget anderledes end Teknisk Support som jeg arbejdede som hos IBM, er der dog stadig mange ting man skal forholde sig til og undersøge, og ikke mindst et hav af procedurer.

Apple er også super gode mod deres medarbejdere og tilbyder ud over nogle gode personalegoder også sundheds- og tandlægeforsikring, hvilket gør det hele mere overskueligt, skulle man blive syg eller blot skal til et tjek. I de første 5 måneder jeg boede her i Irland havde jeg ingen læge, så det var heldigt at jeg ikke blev syg.

Jeg var også endelig en tur forbi Danmark her fra den 20. – 23. august, og det var fantastisk endelig at se familien igen. Desværre havde jeg ikke nok tid, men ikke desto mindre er et par dage bedre end ingenting, når jeg ikke havde set de fleste i et år. Det var 24-25 grader i de dage, jeg var i Danmark, så det kunne heller ikke blive meget bedre.

Jeg overvejer at lave et par indlæg, hvor jeg forklarer hvordan man flytter til Irland, hvad man skal tage stilling til og nogle gode og mindre gode ting. Skriv gerne en kommentar, om hvad i synes om dette forslag, og hvis der er nogle bestemte ting jeg skal nævne i disse indlæg.

2 kommentarer Tilføj dine

Skriv et svar