Flytning til Spanien

Den 13. august skulle jeg egentligt have startet på en 2-årig HF-uddannelse, men allerede flere måneder inden jeg blev optaget på uddannelsen var jeg begyndt at søge efter studiebolig, hvilket jeg skal hilse og sige ikke er nemt. Nu har jeg før haft studiebolig, men dengang var jeg blot 18 år, og der tog det mig kun ganske kort tid fra jeg havde skrevet mig op til jeg rent faktisk havde lejligheden.

Da jeg nåede ind i august måned begyndte det at se sort ud i forhold til at få en studiebolig. Jeg havde rykket boligselskaberne og kommunen flere gange, men de nævnte blot hver gang, at jeg stod rigtigt på listen (til trods for at jeg blev rykket længere og længere ned), angiveligt fordi andre stod i en mere akut boligsituation end mig. Da jeg så nåede frem til den 13. august var jeg nødt til at ringe til uddannelsen og melde fra, da jeg 10 dage efter skulle være ude af min egen lejlighed i Ballerup…

Det var faktisk en uddannelse jeg havde glædet mig til at tage, da den åbner op for mange flere muligheder, end blot min 1 år og 8 måneder korte Web Integrator uddannelse, men eftersom at jeg ingen lejlighed havde på hånden ej heller mulighed for at bo hos bekendte, var det svært.

Da jeg snakkede med min mor omkring det, nævnte hun at jeg var velkommen til at komme ned og bo hos hende på Gran Canaria, Spanien, men jeg ønskede ikke blot at forlade det hele ud af det blå, hvorfor jeg undersøgte lidt nærmere, men måtte indse at der ikke er i nærheden af nok studieboliger til unge i Danmark på Sjælland – ej heller normale lejligheder (hvilket ville kræve SU-lån).

Derfor besluttede jeg mig for at bestille en flybillet, og leje et opbevaringsrum til de mest vigtige ting, og min søster var så flink at hjælpe mig med at få flyttet mine ting derud, indtil jeg skulle afsted dagen efter – den 23. august.

Det var naturligvis ikke svært at skulle fortælle familien og vennerne omkring flytningen, men der var jo ikke andre muligheder lige der. Jeg nåede en tur ind til mine bedsteforældre inden, og de var kede af at jeg skulle derned og kunne næsten ikke forstå det, mens andre i familien lod til at synes det var en god idé, og at det ville være godt for mig.

Lige nu – knap 3 måneder efter, er jeg da stadig ærgerlig over at jeg ikke kunne komme starte på uddannelsen alligevel, men samtidig er jeg også blevet i tvivl om jeg egentligt havde brug for den uddannelse. Jeg vil rigtig mange ting – helst blot være 100% freelance, men rent økonomisk er det ikke en mulighed lige nu.

Det går fremad for GearNyt og jeg har masser af projekter på vej, og livet i udlandet har da sat mange tanker i gang hos mig. Jeg tror i sidste ende at jeg har det bedre i udlandet, men lige nu er jeg ret i tvivl om jeg vender tilbage og tager uddannelsen.

Jeg håber i kunne lide mit første ‘rigtige’ blogindlæg her på siden – har i nogle spørgsmål til mig angående uddannelse, det at bo i udlandet eller blot noget feedback, er i mere end velkomne til at skrive en kommentar eller email til mig. 🙂

Skriv et svar