Hvad blev der af GearNYT?

Jeg vil prøve at holde dette blogindlæg forholdsvist kort, da jeg har en tendens til at skrive alt for lange blogindlæg/artikler. Egentlig vil jeg gerne give en forklaring på hvad der skete med GearNYT – jeg ved at flere af jer læsere fulgte siden med stor glæde.

Jeg gav blot én uges varsel før lukningen af hjemmesiden – og lukkede siden den 1. marts i år, hvor der var en disclaimer på siden i flere uger, omkring hvordan jeg kunne kontaktes i fremtiden. Der er umiddelbart ikke kun én specifik årsag til at jeg valgte at lukke ned for siden, men den største grund var uden tvivl manglen på motivationen.

Én person om et stort projekt

Gearnyt.dk var mit første selvstændige projekt, som jeg fik stor succes med, og derfor var det en enorm svær beslutning for mig at vælge at lukke ned for siden. Jeg havde egentlig overvejet det småt i det sidste halve års tid, men jeg prøvede at give det flere chancer og prøve at finde motivationen og komme med nye idéer til at forbedre siden og konceptet. Til trods for min mangel på motivation til at skrive daglige artikler og anmeldelser på siden, var der stadig en stor mængde loyale og nye aktive besøgende på siden.

Hvad var det så, som gjorde at jeg pludselig ikke havde lyst til at skrive om teknologi og anmelde nye produkter mere? Jeg tænkte i starten, da jeg havde træffet beslutningen, at det var grundet mit fuldtidsarbejde – men dette var ikke årsagen, da jeg stadig havde tid til det i hverdagen. Den største årsag er blot at jeg har mistet interessen for at skrive om det; jeg følger stadig med i tech-verdenen, dog ikke nær så meget som før – og til sidst følte jeg at det var blevet en ‘pligt’; i stedet for noget jeg faktisk synes var sjovt.

Jeg skylder GearNYT’s læsere en kæmpe tak for at have fulgt med i over 6 år – nogle har fulgt med næsten fra starten og læste stadig med dagligt, hvilket jeg aldrig havde forventet. Fra starten af, havde jeg egentlig heller ikke tænkt at siden ville blive så stor, som den nu blev. Jeg er stolt af hvad jeg opnåede med siden og de samarbejdsaftaler jeg fik i hus med kæmpe virksomheder og de folk som hjalp med til projektet. Dog var det i den største del af tiden mig selv som skrev på siden, og derfor tror jeg også det føltes uoverskueligt til tider.

Den anden årsag til det var, at jeg følte at jeg brugte for meget tid, til at kunne fokusere på andre freelance-projekter. Desværre har mit projekt LLK ikke været opdateret længe, og jeg har et hav af idéer jeg nu vil begynde at arbejde på så småt, sammen med fremtidige projekter – og jeg glæder mig enormt meget.

Jeg regner ikke med at starte et nyt tech-site op foreløbigt, men jeg har nu en kæmpe mængde erfaring og seks gode år, og for de af jer som måske ikke læste annonceringen på Gearnyt, følte jeg at jeg ville bringe en mere uddybende forklaring her på bloggen.

Tusind tak fordi i læste med denne gang; I do really appreciate it – stay tuned for flere indlæg lige om lidt!

 

FOTO: pexels.com

2 kommentarer Tilføj dine
  1. Kan sagtens forstå at du havde brug for en pause, men syntes det var så ærgerligt at du lukkede ned for det – hvorfor ikke bare lade det køre? Du kunne jo stadig få nogle organiske besøg til dine ældre indlæg, tænker jeg? Og dermed tjene lidt lommepenge på annoncer?

    1. Jo, det har du egentlig helt ret i; Jeg havde ikke så meget indtjening til sidst – nok især pga. min manglende optimering, og følte ikke det var værd at holde siden ‘kunstigt’ i live pga. det, og havde også brug for at lukke det helt af. 🙂

Skriv et svar