Hvem?

Tak fordi du tager dig tid til at læse lidt om mig – jeg håber du kan lide min blog og nyder at læse med! Nu er det ikke ret lang tid siden jeg oprettede min blog – og til trods for at jeg flere gange før har haft mine egne blogs, er det altid spændende at skulle i gang igen, da man jo helst gerne vil finde på noget nyt og ikke bare gentage sig selv.

Løbende her på bloggen vil jeg skrive om at bo i udlandet. Jeg har tidligere blandt andet boet i Spanien – læs mere om det her. Jeg vil også prøve at skabe lidt debat ind i mellem om nogle emner, men det ser i nærmere til senere.

Og nu lidt om mig selv…

Jeg er 24 år gammel og som nævnt bor jeg altså pt. i Irland og arbejder for Apple Inc. Jeg har boet i Spanien i over otte år og før jeg kom til Spanien sidste gang havde jeg gået på Web Integrator-uddannelsen som jeg bestod med et 12-tal til min svendeprøve. Jeg har arbejdet freelance på mine egne samt på andres projekter som både webprogrammør og artikelskribent og gør det faktisk stadig – tag kontakt til mig, hvis du har en opgave du skal have løst.

Jeg har en kæmpe passion for teknologi og derfor startede jeg i 2011 min egen nyhedsside omkring smartphones, tablets, software og meget mere; gearnyt.dk. Siden da er det gået ufatteligt hurtigt for hjemmesiden, og siden er vokset for hvert år. Jeg har nu aftaler om at anmelde produkter fra alle de store producenter og der kommer meget mere spændende indhold i de kommende måneder. Stay tuned 🙂

Der er ikke mere at sige herfra i denne omgang – connect da gerne med mig på de forskellige sociale netværk (se i højre side, eller i bunden hvis du er på smartphone). Smid en mail til mig via kontakt-siden hvis du har spørgsmål, forslag, forespørgsler til samarbejde eller lignende.

De bedste hilsner

daniel-lomholt

Skriv et svar