Over 3 måneder i Dublin, jobsituation og New York

Hold nu op hvor går tiden stærkt – jeg ville ønske at jeg kunne få opdateret mig mere rundt omkring, på de sociale medier og her på bloggen; det er allerede over to måneder siden sidste post, hvilket jeg ikke selv er tilfreds med, men jeg vil nu også hellere skrive når jeg har tid og lyst, end bare at skrive noget fordi jeg skal.

Der er sket meget siden sidste indlæg. Jeg har nu været her i Dublin, Irland i 3 ½ måned, og jeg nyder stadig at være her! Jeg synes at være faldet ret godt tilpas med en masse gode venner og kollegaer, som jeg ofte foretager mig noget med, og det går også godt på jobbet. Der er travlere end nogensinde før.

Jeg bor pt. i en lille by udenfor Dublin, så det er ikke ligefrem i storbyen jeg bor, men der er et stort shoppingcenter i nærheden, hvor vi ofte tager hen, og ellers er Dublin mindre end 40 minutter væk i bus, så det er til at leve med.

I forhold til mit nuværende job hos IBM, er det desværre sådan at vi har fået at vide, at helpdesken skal flyttes til Litauen. Det betyder altså, at over tæt på 40 arbejdspladser nedlægges – nogle enkelte er blevet flyttet over til et andet team i callcentret, mens ‘alle os andre’ må finde noget andet. Det er meget begrænset med interne stillinger lige nu, og Manpower, som står for HR, er ikke behjælpelige.

Heldigvis er jeg blevet kontaktet af mange recruitere lige siden jeg startede hos IBM, og jeg er lige nu i kontakt med nogle stykker og skal faktisk til jobsamtale så sent som nu på fredag og til et Skype-møde på mandag med en endnu større virksomhed end IBM, så det går fremad, og jeg håber på at kunne stoppe inden den 30. juni, hvor vores kontrakt forventes at udløbe.

I forhold til fagforeninger, mm, er det ikke nær så gode vilkår herovre som i Danmark, og flere af de andre vælger at tage til Danmark, mens jeg er i fuld gang med at finde job andetsteds herovre.

Jeg skal som sagt snakke med en række forskellige omkring job, men jeg skal nok holde jer opdaterede om hvordan det går herinde og på de sociale medier. 🙂

Jeg var også for knap en måned siden en tur til New York – det var Acer, som havde inviteret mig til deres pressekonference i World Trade Center, og sikken oplevelse. Det er første gang jeg var i USA og dermed New York, men det er det fedeste sted at være – jeg glæder mig til jeg kan komme derover igen!

Jeg fik både oplevet Times Square, Central Park, World Trade Center og fik et indblik i kulturen, som jeg synes er super fed – jeg snakkede også med nogle amerikanere, som havde boet der i mange år.

Jeg skrev lidt om selve pressekonferencen på dette indlæg. En række billeder fra NY kan ses på min Instagram.

Skriv et svar