Over-spammet af mit teleselskab

Nu har jeg efterhånden haft en del forskellige teleselskaber, senest havde jeg Telmore i 3 år og Teleselskabet 3 i 2 års tid, og har været super glad for dem hver især. Før det har jeg også været kunde hos de andre store teleselskaber i Danmark; TDC, Telia og Telenor (dengang de hed Sonofon). Men aldrig har jeg oplevet at blive decideret spammet af dem.

Da jeg oprettede mig som kunde hos Vodafone her i Spanien i slutningen af oktober måned, fik jeg kort efter SMS’er omkring noget med at fylde saldo på og omkring mit dataforbrug – fint nok. Lige siden har jeg dog dagligt modtaget mindst 2 sms’er af noget, der ligner spam. Jeg er faktisk i tvivl om det er en officiel SMS fra Vodafone selv, men da kun mine bekendte pt. kender mit telefonnummer, ville det være underligt, hvis det var spam.

I skrivende stund har jeg modtaget over 50 sms’er, senest omkring at jeg angiveligt skulle kunne få 5 GB data gratis, at jeg skal se en video med en musiker og at jeg skal hente deres app, som så åbenbart koster penge; noget jeg aldrig har oplevet før. Jeg kunne da forstå hvis jeg havde haft tilmeldt mig nogle konkurrencer eller andet, som får fat i mit telefonnummer og deler det med tredjepart, men her er det altså teleselskabet selv…

Har i oplevet lignende spam på sms, og hvad løste det?

Skriv et svar