Turen går til Edinburgh!

Jeg har været så heldig at jeg i forbindelse med GearNyt er blevet inviteret til en pressekonference i Edinburgh i Skotland. Jeg skal allerede afsted nu på fredag, den 28. november, og jeg glæder mig utroligt meget. Jeg har i næsten en måned været i mailkorrespondance med dem, da det åbenbart forholder sig anderledes, når jeg skal afsted herfra. Alt er betalt af Acer, og jeg ved faktisk ikke ret meget om selve pressekonferencen endnu, men jeg ser virkelig frem til nogle gode dage.

Eventet hedder Acer Live Blogging Challenge, men ret meget mere ved jeg faktisk ikke – det er svært at finde ret meget om dette på nettet, så jeg formoder der er tale om et nyt event. Jeg har aldrig før været i Skotland før – eller UK for den sags skyld, så det bliver super spændende. Desværre skal jeg dog kun være der 2 dage i alt – jeg rejser klokken 7 om morgenen her fra Gran Canaria (så jeg skal afsted med bussen mod lufthavnen kl. lort om natten), hvorefter jeg skal mellemlande i Madrid og være der i én time og derefter mellemlande i London og være der i 2 timer. Så i alt tager rejsen cirka 11-timer (+ det løse).

Edinburgh ser ud til at have meget flot natur og kultur, så jeg håber at vi som en del i de ‘challenges’ vi skal deltage i, kommer til at opleve en masse af det!

Nu har jeg snart arbejdet på GearNyt i fire år, så jeg er da super stolt af at være inviteret med til dette sammen med ganske få andre journalister – og glæder mig til at liveblogge med. Vi skal bo på hotellet G&V Royal Mile Hotel (5-stjernet) i 2 døgn, og alt er inklusiv, så det kan ikke blive bedre!

Jeg håber vi får tid til at få set lidt af Edinburgh også, men det bliver nok ganske begrænset med tid, kunne jeg forestille mig. Uanset hvad, skal jeg naturligvis nok holde jer opdaterede her på bloggen, Twitter og ikke mindst Instagram – så husk at følge mig derinde. Er der noget specielt jeg skal opleve i Edinburgh, må i da endelig skrive en kommentar, tweet eller lignende – så håber jeg at jeg får tid til at opleve det 🙂

Skriv et svar